Carlina's Latin Cuisine

Carlina's Latin Cuisine is een Latijns-Amerikaans restaurant gelegen aan Walstraat 69 in Enschede.

Meer informatie over Carlina's Latin Cuisine in Enschede

Bij Carlina's Restaurant in Nederland kunt u genieten van authentieke Latijns-Amerikaanse gerechten in een huiselijke sfeer. Het concept van de Culinaire Reis neemt u mee op een culinair avontuur, beginnend met street food gerechten in een modern jasje, gevolgd door tropische smaken uit het Caribisch gebied en traditionele gerechtjes uit bergdorpjes. Elk gerecht heeft zijn eigen verhaal, dat aan tafel wordt uitgelegd. Het menu biedt ook vegetarische opties. Het restaurant heeft een gezellig team dat de gerechten vers en ambachtelijk bereidt in een open keuken. Het restaurant is vernoemd naar Sandra's moeder, Carlina, van wie ze het traditionele koken heeft geleerd. Het restaurant biedt ook huisgemaakte sangria's, cocktails, verse sappen en wijnen uit Chili. Reserveringen kunnen worden gemaakt voor groepen vanaf 10 personen en het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. De contactgegevens en het adres van het restaurant zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Carlina's Latin Cuisine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carlina's Latin Cuisine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carlina's Latin Cuisine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carlina's Latin Cuisine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Carlina's Latin Cuisine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carlina’s Latin Cuisine

Bezoekers bekeken ook