Capelli Kappers

Capelli Kappers is een Kapper gelegen aan Noorderhagen 60 in Enschede.

Meer informatie over Capelli Kappers in Enschede

Capelli Kappers is een haarsalon in Enschede. Ze zijn gespecialiseerd in het knippen en stylen van haar. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Op donderdag is er ook een koopavond. Op zaterdag sluiten ze om 15.00 uur. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 053 434 26 05 of via e-mail info@capellikappers-enschede.nl. Het adres van de salon is Noorderhagen 60, 7511 EM Enschede. Dit alles is mogelijk gemaakt door het webdesign bedrijf SPRNKL Creative Company.

Wil je weten wat Capelli Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Capelli Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Capelli Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Capelli Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Capelli Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Capelli Kappers

Bezoekers bekeken ook