Camping Buytenplaets Boekelo

Camping Buytenplaets Boekelo is een Kampeerterrein gelegen aan Oude Deldenerweg 125 in Enschede.

Meer informatie over Camping Buytenplaets Boekelo in Enschede

Op Camping Boekelo in Twente kunt u genieten van een gezellige familievakantie. Naast kamperen kunt u ook een Pod boeken, een knus huisje met vaste bedden en een zitje, vlakbij het eetcafé, sanitair gebouw en zwembad. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan. Daarnaast zijn er moderne chalets beschikbaar, geschikt voor 4 of 5 personen en voorzien van airco. De camping biedt verschillende faciliteiten en er is veel te doen, zoals een bezoek aan het eetcafé met groot overdekt terras, waar u kunt genieten van huisgemaakte gerechten en een gezellige borrel. Ook is er een speeltuin voor de kinderen. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de cafetaria, waar u afhaalmenu's, patat en snacks kunt bestellen. Het eetcafé heeft verschillende openingstijden, afhankelijk van het seizoen. De tarieven voor kamperen in 2023 zijn te vinden op de website. Daarnaast zijn er in de omgeving van de camping verschillende restaurants, gezinsuitjes, (kinder)musea en evenementen te bezoeken.

Wil je weten wat Camping Buytenplaets Boekelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Buytenplaets Boekelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Buytenplaets Boekelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Buytenplaets Boekelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Camping Buytenplaets Boekelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Buytenplaets Boekelo

Bezoekers bekeken ook