Camel Middle East Grill House B.V.

Camel Middle East Grill House B.V. is een Maaltijdbezorging gelegen aan Oude Markt 9A in Enschede.

Meer informatie over Camel Middle East Grill House B.V. in Enschede

Camel Middle East Grill House is een gezellige grillroom in het centrum van Enschede aan de Oude Markt. Ze serveren heerlijke broodjes shoarma en diverse (mini)schotels zoals döner kebab, kipdöner, lamsreepjes en falafel. Ze hebben ook speciale kindermenu's en je bent ook welkom als je alleen iets wilt drinken. Het personeel is professioneel en vriendelijk. Er zijn ruime openingstijden, dus je kunt er zowel met je gezin eten als na het uitgaan nog een lekkere hap halen. Het adres is Oude Markt 9A in Enschede en de openingstijden variëren per dag. Het restaurant is zeer geliefd bij bezoekers en ze zullen zeker nog eens terugkomen.

Wil je weten wat Camel Middle East Grill House B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camel Middle East Grill House B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camel Middle East Grill House B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camel Middle East Grill House B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Camel Middle East Grill House B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camel Middle East Grill House B.V.

Bezoekers bekeken ook