Camathe Medisch Pedicure

Camathe Medisch Pedicure is een Nagelstudio gelegen aan Hogelandsingel 87 in Enschede.

Meer informatie over Camathe Medisch Pedicure in Enschede

Camathe is een specialist op het gebied van medisch pedicure. Caroline, de eigenaar, is gespecialiseerd in het verhelpen van ingegroeide nagels met behulp van de Arkada techniek. Maar ook voor andere voetverzorging kunt u bij haar terecht. De Arkada techniek is een revolutionaire methode om ingegroeide teennagels te behandelen zonder chirurgie. Daarnaast behandelt Camathe ook hielkloven, likdoorns en risicovoeten die kunnen ontstaan door onder andere reuma, diabetes en ouderdom. De salon is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.30 uur. Voor een afspraak kunt u Caroline bereiken op 06-11 37 24 09.

Wil je weten wat Camathe Medisch Pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camathe Medisch Pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camathe Medisch Pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camathe Medisch Pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Camathe Medisch Pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camathe Medisch Pedicure

Bezoekers bekeken ook