Café-Restaurant Dolphia V.O.F.

Café-Restaurant Dolphia V.O.F. is een Restaurant gelegen aan Gronausestraat 664 in Enschede.

Meer informatie over Café-Restaurant Dolphia V.O.F. in Enschede

Restaurant Dolphia is een restaurant gelegen aan de Gronausestraat 664 in Enschede. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, maar de keuken is wel geopend op woensdag tot en met vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 16.30 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Je kunt contact opnemen met het restaurant via het telefoonnummer 053-4611309 of via het mobiele nummer +31 6 13755354. Ook kun je een e-mail sturen naar restaurantdolphia@home.nl. Het restaurant maakt gebruik van WordPress voor hun website.

Wil je weten wat Café-Restaurant Dolphia V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant Dolphia V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant Dolphia V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant Dolphia V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Café-Restaurant Dolphia V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant Dolphia V.O.F.

Bezoekers bekeken ook