Café Coberco

Café Coberco is een Restaurant gelegen aan De Coöperatie 15-2 in Enschede.

Meer informatie over Café Coberco in Enschede

Café Coberco, gevestigd in de voormalige Melkhal in Enschede, is een restaurant dat geïnspireerd is op de traditionele Parijse brasserie. Het café staat bekend om zijn levendige sfeer en heerlijk eten, dat elke dag vers wordt bereid. Ze serveren zowel lunch als diner en hechten veel waarde aan goede smaak, het milieu en gezondheid, daarom werken ze zoveel mogelijk met verse seizoensproducten uit de buurt. Café Coberco is een bijzondere plek die gasten uitnodigt om te genieten van gastronomisch eten in een vriendelijke omgeving. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur. De keuken is klassiek Frans met een moderne twist en ze bieden verschillende faciliteiten zoals een terras, airconditioning, wifi, menu's voor groepen en menu's in verschillende talen. Alle betaalmogelijkheden worden geaccepteerd, behalve contant. En tot slot, het café serveert geen cola.

Wil je weten wat Café Coberco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Coberco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Coberco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Coberco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Café Coberco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Coberco

Bezoekers bekeken ook