burgerme Enschede

burgerme Enschede is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Willem Wilminkplein 27 in Enschede.

Meer informatie over burgerme Enschede in Enschede

De tekst bevat informatie over verschillende producten die verkrijgbaar zijn bij burgerme. Er worden verschillende burgers aangeboden, zoals de Mountain Cheese, Hamburger, Tasty Beef, New Yorker, en nog veel meer. Ook zijn er verschillende Combi-Deals beschikbaar, waarbij je een burger naar keuze kunt combineren met frites en bijvoorbeeld fingerfood of salade. Voor kinderen is er een speciale Minime Menu beschikbaar. Daarnaast biedt burgerme ook verschillende Fingerfood opties, zoals Mixed Fingerfood, Onion Rings, Chicken Fingers, en meer. Er zijn ook verschillende salades, desserts zoals Ben&Jerry's ijs en Milkshakes verkrijgbaar. Tot slot biedt burgerme ook verschillende dranken aan, zoals Pepsi, Sourcy, Lipton Ice Tea, en Red Bull. Het is mogelijk om de burgerme app te downloaden.

Wil je weten wat burgerme Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van burgerme Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij burgerme Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je burgerme Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar burgerme Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. burgerme Enschede

Bezoekers bekeken ook