Bullens Communicatie Regie

Bullens Communicatie Regie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Bamshoevelaan 69 in Enschede.

Meer informatie over Bullens Communicatie Regie in Enschede

Marlou Bullens is een communicatie-expert die helpt bij het verbeteren van de communicatie met collega's, klanten, opdrachtgevers, media en andere belanghebbenden. Ze biedt ook hulp bij crisiscommunicatie en organisatieveranderingen. Daarnaast is ze een gecertificeerde Presentatie-Master spreker coach en biedt ze coaching aan in het Engels, zowel in persoon als online. In haar vrije tijd geniet Marlou van het leven en moedigt ze anderen aan om hetzelfde te doen. Ze houdt van reizen, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Marlou gelooft in het delen van kennis en het waarderen van anderen. Ze moedigt mensen aan om fouten te durven maken, omdat dit de beste manier is om te leren. Als je haar wilt bereiken, kun je contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Bullens Communicatie Regie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bullens Communicatie Regie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bullens Communicatie Regie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bullens Communicatie Regie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bullens Communicatie Regie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bullens Communicatie Regie

Bezoekers bekeken ook