Budo Aykac

Budo Aykac is een Vechtsportschool gelegen aan Hoge Bothofstraat 49 in Enschede.

Meer informatie over Budo Aykac in Enschede

Budo Aykac is een sportorganisatie die actief is op social media. Ze hebben een Facebookpagina waar mensen kunnen 'liken' en ze zijn ook te volgen op Youtube en Instagram. Op hun Facebookpagina delen ze verschillende updates, zoals video presentaties, informatie over samenwerkingen en vacatures. Ze werken samen met het Jeugdsportfonds en bieden gratis trainingen aan. Daarnaast hebben ze een erkend leerbedrijf waar studenten stage kunnen lopen en een diëtistenpraktijk waar mensen verantwoord op gewicht kunnen komen. Ze hebben ook een keurmerk voor pedagogisch en sociaal vechten en bieden een vertrouwenspersoon aan voor mensen met problemen. Verder hebben ze verschillende hot items, zoals het Taekwondo Performance Team, sponsoring, verhuur, bandexamens en nieuwsbrieven. Alle activiteiten zijn te volgen op hun agenda.

Wil je weten wat Budo Aykac verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Budo Aykac of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Budo Aykac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budo Aykac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Budo Aykac reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Budo Aykac

Bezoekers bekeken ook