Brownies&downieS

Brownies&downieS is een gelegen aan Langestraat 47a in Enschede.

Meer informatie over Brownies&downieS in Enschede

Brownies&downieS is een keten van lunchrooms die zich kenmerkt door gastvrijheid, genieten en groei. Ze streven ernaar om van elk bezoek een bijzondere beleving te maken en de verwachtingen van hun gasten te overtreffen. Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Je kunt bij Brownies&downieS ook cadeaukaarten kopen die bij elke vestiging ingewisseld kunnen worden. Met de Piggy-spaarapp kun je punten sparen voor beloningen, zoals een brownie of een complete high tea. Als je altijd al gedroomd hebt van je eigen Brownies&downieS, kun je franchisenemer worden. Ze hebben momenteel 59 franchisevestigingen en bieden de mogelijkheid om een test te doen om te kijken of je geschikt bent. Je kunt Brownies&downieS volgen op social media om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en foto's te zien van de verschillende vestigingen. Daarnaast is er een lijst met alle vestigingen beschikbaar en kun je contactgegevens vinden op hun website.

Wil je weten wat Brownies&downieS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brownies&downieS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brownies&downieS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brownies&downieS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Brownies&downieS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brownies&downieS

Bezoekers bekeken ook