Broodbode Kennispark

Broodbode Kennispark is een Lunchpakkettenservice gelegen aan Capitool 11 in Enschede.

Meer informatie over Broodbode Kennispark in Enschede

Broodbode Kennispark is een lunchroom gelegen in het bruisende bedrijvenpark Kennispark in Enschede West. Het is een van de drie Broodbode vestigingen in Enschede en biedt zowel een mooi buitenterras als ruime zitgelegenheid binnen. Naast het genieten van je lunch op locatie, is het ook mogelijk om je broodjes of complete lunch te laten bezorgen in Enschede. Bestellen kan eenvoudig via de website en als je voor 11 uur 's ochtends bestelt, wordt het vandaag nog thuisbezorgd. Helaas is het niet mogelijk om een tafel te reserveren bij Broodbode Kennispark. De openingstijden van de lunchroom zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 15:00 uur, en de bezorgtijden zijn van 11:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Broodbode Kennispark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodbode Kennispark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodbode Kennispark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodbode Kennispark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Broodbode Kennispark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodbode Kennispark

Bezoekers bekeken ook