Brite Wireless

Brite Wireless is een IT-consultancy gelegen aan Rigtersbleek-Zandvoort 10 in Enschede.

Meer informatie over Brite Wireless in Enschede

Brite is een WiFi en ICT specialist die gespecialiseerd is in oplossingen voor het onderwijs en de zorg. Ze bieden WiFi en ICT-oplossingen met de garantie dat het altijd werkt, dankzij hun 'Intelli-Roaming' techniek. Ze hebben jarenlange ervaring en samenwerking met scholen en zorginstellingen, wat heeft geleid tot branche specifieke oplossingen. Brite biedt alle ICT-specialismen aan via één centraal loket, waardoor ze een totale ontzorging van wireless en ICT kunnen bieden. Ze hebben al meer dan 400 tevreden klanten, waaronder zorgorganisaties en scholen. Brite is ISO en NEN gecertificeerd en biedt ook beveiligingsmaatregelen voor ICT-netwerken. Op hun blog worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals technologische innovatie in de zorg en effectief innoveren voor zorgorganisaties. Kortom, Brite is dé specialist voor WiFi en ICT-oplossingen die altijd werken.

Wil je weten wat Brite Wireless verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brite Wireless of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brite Wireless? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brite Wireless het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Brite Wireless reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brite Wireless

Bezoekers bekeken ook