Bricx Software

Bricx Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Wethouder Nijhuisstraat 28 in Enschede.

Meer informatie over Bricx Software in Enschede

Dit tekst gaat over een magisch en toekomstgericht programma voor de verhuur van ruimtes. Het programma is ontwikkeld door een samenwerking tussen IT specialisten en ruimteverhuurders met meer dan 30 jaar ervaring. Het programma kan gebruikt worden voor het verhuren van verschillende soorten ruimtes, zoals opslagruimtes, parkeerruimtes en woonruimtes. Met het programma kunnen klanten worden beheerd, automatisch worden gefactureerd en kunnen statistieken en financiële overzichten worden gegenereerd. Ook is er een digitale plattegrond beschikbaar om de locaties en specificaties van de ruimtes te bekijken. Daarnaast is er een toegangscontrole software om te zien wie er wanneer inkomt. Het programma biedt verschillende pakketten aan, afhankelijk van de behoeften van de verhuurder. Alle informatie wordt veilig opgeslagen in een beveiligd datacenter.

Wil je weten wat Bricx Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bricx Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bricx Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bricx Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bricx Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bricx Software

Bezoekers bekeken ook