Breurs Boekelo

Breurs Boekelo is een Restaurant gelegen aan Beckumerstraat 20 in Enschede.

Meer informatie over Breurs Boekelo in Enschede

Welkom bij Breurs Boekelo, een keuken gerund door de broers Daan & Thijs. Ze toveren goede producten om tot mooie gerechten en houden van lekker tafelen. Twentse gastvrijheid speelt een belangrijke rol en daarvoor hebben ze hulp ingeschakeld van hun jongste zusje Hanne. Samen met de rest van team Breurs voorziet ze de gasten van heerlijke koffie, gebakjes, belegde broodjes, salades, uitgebreide diners en borrelplanken met bijpassende wijnen. Er is ook een High Wine arrangement beschikbaar voor €39,50 per persoon. Reserveringen kunnen telefonisch worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om bij Breurs Boekelo feestjes te vieren voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, evenementen en feesten. Neem contact op voor meer informatie. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 22:00 uur. Adres: Beckumerstraat 20, 7548 BG Enschede. Telefoon: +31 53 428 19 02. Email: mail@breursboekelo.nl.

Wil je weten wat Breurs Boekelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Breurs Boekelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Breurs Boekelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breurs Boekelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Breurs Boekelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Breurs Boekelo

Bezoekers bekeken ook