Breathe Media

Breathe Media is een Marketingconsultant gelegen aan Brouwerijstraat 1 in Enschede.

Meer informatie over Breathe Media in Enschede

Sales en Marketing zijn de twee afdelingen in een bedrijf die het nauwst samenwerken. Echter, dit is niet altijd het geval. Vaak is er sprake van een grote kloof of fragmentatie tussen sales en marketing. Breathe Media wil deze uitdaging aangaan en heeft ervaring aan beide kanten van het spectrum gezien. Ze hebben gezien dat marketingmiddelen worden verspild en dat er sales worden gegenereerd die niet passen bij het profiel van een bedrijf. Vaak kijken organisaties alleen naar een deel van het probleem wanneer ze specifieke doelen willen bereiken. Soms proberen ze een operationeel probleem op te lossen met een strategische oplossing. Dit werkt echter niet, omdat de oplossing niet past bij het probleem. Breathe Media kan helpen bij strategische, tactische en operationele uitdagingen door bestaande middelen, tools en kennis te combineren met een frisse blik en uitgebreide ervaring. Om doelen te kunnen bereiken is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Samen met klanten en partners analyseert Breathe Media hun zakelijke doelstellingen, hun huidige strategische positie en wat ze hopen te bereiken. Eenmaal de uitdaging duidelijk gedefinieerd, kunnen mogelijke oplossingen worden gedefinieerd. Nadat de uitdaging is gedefinieerd en mogelijke oplossingen zijn geformuleerd, is het tijd om te beslissen welke route te nemen en welke tools nodig zijn. Elke uitdaging is anders en de manier waarop deze wordt opgelost is uniek. Samen wordt er gef.

Wil je weten wat Breathe Media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Breathe Media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Breathe Media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breathe Media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Breathe Media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Breathe Media

Bezoekers bekeken ook