Brasserie Willemientje

Brasserie Willemientje is een Restaurant gelegen aan De Heurne 16-A in Enschede.

Meer informatie over Brasserie Willemientje in Enschede

Sinds 1 november 1980 kun je bij Brasserie Willemientje genieten van heerlijke broodjes, huisgemaakte soepen en maaltijdsalades. Ze bieden veel glutenvrije, lactosevrije en vegan gerechten aan. Ook hebben ze gratis wifi en kun je hun Facebookpagina bezoeken. Je kunt langskomen op de hoek van de Wilhelminastraat om de sfeer te proeven. Ze hebben ook een bestelmenu en verzorgen catering voor bedrijven en particulieren. Daarnaast serveren ze huisgemaakt gebak en hebben ze favoriete gerechten zoals burgers, de Monaco en huisgemaakte soepen. Ze zijn geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag, donderdag, zaterdag en zondag. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Brasserie Willemientje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Willemientje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Willemientje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Willemientje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Brasserie Willemientje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Willemientje

Bezoekers bekeken ook