Bouwhuis IT

Bouwhuis IT is een IT-consultancy gelegen aan Wederiklaan 22 A in Enschede.

Meer informatie over Bouwhuis IT in Enschede

Wij bieden ICT-oplossingen voor het mkb. We kunnen je helpen met verschillende zaken, zoals managed webhosting, waarbij we ervoor zorgen dat je website altijd in topvorm is. Daarnaast bieden we cloud werkomgevingen, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je documenten en applicaties, met een sterke focus op beveiliging. We bieden ook ondersteuning voor jouw ICT-problemen, zowel op locatie als op afstand. Verder hebben we oplossingen voor nas/server back-up, zodat je altijd een goede back-up hebt die past bij de behoeften van jouw bedrijf. Ook bieden we de mogelijkheid van een eigen cloud, zodat je altijd kunt samenwerken zonder afhankelijk te zijn van grote Amerikaanse bedrijven. Tot slot helpen we je met het implementeren van best practices en het verhogen van de beveiliging van je onderneming, om je bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen.

Wil je weten wat Bouwhuis IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwhuis IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwhuis IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwhuis IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bouwhuis IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwhuis IT

Bezoekers bekeken ook