Boschmedia

Boschmedia is een Webdesign gelegen aan Hengelosestraat 221 in Enschede.

Meer informatie over Boschmedia in Enschede

Boschmedia is een moederbedrijf dat gespecialiseerd is in webshopontwikkeling, dropshipment en een omnichannel PIM-systeem. Ze bieden verschillende oplossingen aan, zoals totaal webwinkel-oplossingen met ingebouwde product- en orderkoppelingen, of ze kunnen een webshop op maat voor je inrichten. Hierbij zorgen ze ervoor dat de webshop naadloos aansluit op jouw behoeften. Daarnaast bieden ze ook Webshopimporter.com aan, waarmee je gemakkelijk product- en orderdata kunt synchroniseren met bekende e-commerce systemen zoals Magento, Lightspeed, CCV Shop en Shopify. Tot slot hebben ze ook WisePIM, een centraal Product Inventory Management (PIM)-systeem waarmee je eenvoudig producten kunt bewerken en verrijken. Het systeem is gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Wil je weten wat Boschmedia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boschmedia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boschmedia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boschmedia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Boschmedia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boschmedia

Bezoekers bekeken ook