Bolscher

Bolscher is een Slagerij gelegen aan Strootsweg 40 in Enschede.

Meer informatie over Bolscher in Enschede

Met de beste selectie vlees uit de hele wereld weet Bolscher, een familiebedrijf met 100 medewerkers, al bijna 4 decennia hun horeca- en groothandelklanten te verrassen. De trots van het bedrijf is de uitmuntende kwaliteit van het roodvlees, dat streng gecontroleerd wordt op ras, leeftijd, versheid en malsheid. Door het rijpingsproces zelf in handen te hebben, garandeert Bolscher een topproduct. Naast vlees levert het bedrijf ook andere producten zoals vis, zuivel, kaas en maaltijden. Het levergebied van Bolscher beslaat bijna geheel Nederland met eigen geconditioneerd vervoer. Bolscher streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan de verandering in de manier waarop we met onze aarde omgaan, door te focussen op goed vlees van dieren die goed behandeld zijn en op natuurlijk bemeste weides hebben gegraasd, zonder pesticiden.

Wil je weten wat Bolscher verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolscher of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolscher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolscher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bolscher reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolscher

Bezoekers bekeken ook