Boerske Enschede

Boerske Enschede is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Zuiderval 175 in Enschede.

Meer informatie over Boerske Enschede in Enschede

Boerske is een bekend broodjeszaak die gevestigd is in de Hornbach filialen door heel Nederland. Ze staan bekend om hun ambachtelijke en rijk belegde broodjes, zoals de Boerske Burger, Tok Tok en Heet Kippetje. Het assortiment is ruim, met zowel warm belegde als koud belegde broodjes. Naast broodjes kunt u ook genieten van fairtrade koffie of thee. Bij Boerske kunt u zowel binnen plaatsnemen als uw bestelling meenemen. De vestigingen bevinden zich op het parkeerterrein of in de buurt van de kassa's. Dus als u van plan bent om naar de Hornbach te gaan, breng dan ook zeker een bezoekje aan Boerske. U zult niet teleurgesteld worden!

Wil je weten wat Boerske Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerske Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerske Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerske Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Boerske Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerske Enschede

Bezoekers bekeken ook