Body-Perfection

Body-Perfection is een Sportschool gelegen aan Bentstraat 43 in Enschede.

Meer informatie over Body-Perfection in Enschede

Bij sportschool Body Perfection in Glanerbrug, gevestigd in het voormalige DAF-museum, vind je een ruim pand van maar liefst 2300m2. In dit pand zijn verschillende ruimtes te vinden die voor diverse sporten gebruikt worden. De grootste hal is ingericht voor fitness, maar er zijn ook twee zalen voor groepslessen en een aparte zaal voor vechtsporten, inclusief bokszakken en een boksring. Je kunt een proefles aanvragen om kennis te maken met de sportschool. Het rooster van vandaag vermeldt de verschillende activiteiten, zoals fitness, groepslessen, vechtsporten en virtuele lessen. Er zijn diverse abonnementen beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Zo is er een abonnement voor vechtsporten voor de jeugd vanaf €5,99 per week, een onbeperkt fitnessabonnement voor jongeren tot 18 jaar vanaf €6,99 per week, een onbeperkt fitnessabonnement vanaf €7,99 per week, een onbeperkt groepslessenabonnement vanaf €8,99 per week, een duo abonnement voor fitness vanaf €14,99 per week, een duo abonnement voor groepslessen vanaf €16,99 per week, en een familie abonnement vanaf €21,99 per week. Daarnaast is er ook nog laatste nieuws en een fotoalbum met diverse albums.

Wil je weten wat Body-Perfection verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body-Perfection of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body-Perfection? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body-Perfection het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Body-Perfection reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body-Perfection

Bezoekers bekeken ook