Blur Hairstudio

Blur Hairstudio is een Kapper gelegen aan Walstraat 43a in Enschede.

Meer informatie over Blur Hairstudio in Enschede

Hakan en Kirsten Alacali zijn de creatief directeur en ambassadeur van Schwarzkopf Nederland. Als stylisten van Blur Hairstudio laten ze zich inspireren door mode, straattrends, vakgenoten en iconen. Ze streven ernaar om zich verder te ontwikkelen door te brainstormen met nationale en internationale topsalons, zodat ze de nieuwste technieken en trends kunnen toepassen. Kirsten is zelfs genomineerd voor de Consumer Award en Blur Hairstudio is maar liefst drie keer genomineerd voor de Coiffure Awards. Het nieuws is bekendgemaakt en ze zijn ook uitgenodigd voor de British Hairdressing Awards 2019 in Londen. Je kunt hun werk volgen op Instagram onder de naam @blur_hairstudio.

Wil je weten wat Blur Hairstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blur Hairstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blur Hairstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blur Hairstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Blur Hairstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blur Hairstudio

Bezoekers bekeken ook