BLUEMARK INNOVATIONS

BLUEMARK INNOVATIONS is een Leverancier van telecommunicatieapparatuur gelegen aan Bruggenmorsweg 10 in Enschede.

Meer informatie over BLUEMARK INNOVATIONS in Enschede

BlueMark Innovations BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in draadloze communicatie. Ze bieden consultancydiensten aan voor nationale overheden en technologiebedrijven. Daarnaast bieden ze ook producten aan, zoals Remote ID transponders en ontvangers voor drones, die binnenkort verplicht zijn in de EU en de VS. Een andere dienst die ze aanbieden is bezoekersanalyse, gebaseerd op WiFi/Bluetooth-analyse. Het bedrijf is klein en flexibel, waardoor ze op projectbasis kunnen werken. Ze zijn onafhankelijk en streven naar innovatie, met de eigenaar Roel Schiphorst als expert op het gebied van draadloze communicatie. Ze bieden ook een Escrow-overeenkomst aan voor softwarelicenties, zodat de diensten van klanten gewaarborgd blijven. BlueMark Innovations BV is opgericht in 2011, heeft klanten over de hele wereld en heeft al verschillende prijzen gewonnen. Ze hebben ook recentelijk nieuwe producten gelanceerd, zoals de ds240 long-range Remote ID ontvanger en de Remote ID db122fpv voor FPV drones. Het bedrijf is gevestigd in het Business & Science park in Enschede, Nederland.

Wil je weten wat BLUEMARK INNOVATIONS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BLUEMARK INNOVATIONS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BLUEMARK INNOVATIONS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BLUEMARK INNOVATIONS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar BLUEMARK INNOVATIONS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BLUEMARK INNOVATIONS

Bezoekers bekeken ook