Blue Sakura

Blue Sakura is een Japans restaurant gelegen aan Oude Markt 21 in Enschede.

Meer informatie over Blue Sakura in Enschede

Bij Blue Sakura in Enschede kun je genieten van vers Japans eten op een sfeervolle locatie. Het All You Can Eat sushi restaurant biedt meer dan honderd heerlijke traditionele Japanse sushi gerechten, zowel voor lunch als diner. Met het unieke concept kun je voor een vast bedrag genieten van koude en warme gerechten. Je kunt via een tablet je bestelling plaatsen en genieten van de Japanse keuken op een eigentijdse manier. Na het diner kun je nog heerlijk nagenieten aan de cocktailbar. Ook voor mensen met allergieën is er een aparte bestellijst beschikbaar. Daarnaast biedt Blue Sakura ook een verrassende sushi lunch aan. Reserveren kan telefonisch op dezelfde dag of online voor maximaal 6 personen op andere dagen. Het restaurant is gevestigd aan de Oude Markt in Enschede.

Wil je weten wat Blue Sakura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blue Sakura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blue Sakura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blue Sakura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Blue Sakura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blue Sakura

Bezoekers bekeken ook