BlockX - Build Digital Companies

BlockX - Build Digital Companies is een IT-consultancy gelegen aan Hengelosestraat 501 in Enschede.

Meer informatie over BlockX - Build Digital Companies in Enschede

BlockX is vanaf 1 januari 2021 onderdeel van Exite ICT. De dienstverlening van BlockX is geïntegreerd in de Consultancy services van Exite. Het samengaan van beide bedrijven zorgt voor een focus op het bouwen van digitale bedrijven. Exite biedt verschillende thema's aan, zoals Customer Relationship Management, Customer Service, Projecten, Digitale werkplek, Portalen en Procesoptimalisatie. BlockX staat voor het bouwen aan jouw organisatie en hanteert een aanpak die verder gaat dan alleen techniek. Ze richten zich op de aspecten Business, Technology, Functional en Adoption. Exite en BlockX werken samen om sterker te worden en bieden verschillende blogs aan. Ze maken gebruik van tools van Microsoft, zoals Dynamics 365, SharePoint, Office 365, Power Apps, Power BI, Project Service Automation en Business Central. Daarnaast bieden ze diensten aan op het gebied van Advise, Build, Adopt en Support. Je kunt contact opnemen met Exite ICT via hun adres in Enschede en telefoonnummer.

Wil je weten wat BlockX - Build Digital Companies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BlockX - Build Digital Companies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BlockX - Build Digital Companies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BlockX - Build Digital Companies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar BlockX - Build Digital Companies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BlockX – Build Digital Companies

Bezoekers bekeken ook