BlessureWinkel Enschede en Hengelo

BlessureWinkel Enschede en Hengelo is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan Wethouder Gerbertstraat 22 in Enschede.

Meer informatie over BlessureWinkel Enschede en Hengelo in Enschede

Iedereen wil graag zelf een bijdrage leveren aan het oplossen en niet weer terugkrijgen van zijn blessure. Zo nodig in samenwerking met doktoren of (fysio)therapeuten. Wij bieden u de mogelijkheid om met ZelfZorg hulpmiddelen deze bijdrage te leveren. Onze winkel in Hengelo is open op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, en van dinsdag tot vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we open van 10.00 tot 13.00 uur. In Enschede zijn we op maandag en vrijdag op afspraak geopend, en op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. In oktober hebben we een aanbieding voor de Rafys Lordozit 34 x 25, Lordozit 34 x 25 thin en Rafys Rol 40 cm. Voor contact kunt u ons bereiken op 074-2429999 in Hengelo en op 053-4780098 in Enschede. Meld je aan voor ons nieuwsblog.

Wil je weten wat BlessureWinkel Enschede en Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BlessureWinkel Enschede en Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BlessureWinkel Enschede en Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BlessureWinkel Enschede en Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar BlessureWinkel Enschede en Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BlessureWinkel Enschede en Hengelo

Bezoekers bekeken ook