Bistro Hölterhof

Bistro Hölterhof is een Bistro gelegen aan Huize Holterhoflaan 10 in Enschede.

Meer informatie over Bistro Hölterhof in Enschede

Bistro Hölterhof is een restaurant gevestigd in een monumentaal landhuis in Enschede. Ze staan bekend om hun heerlijke eten en pure genot. Op het menu vind je onder andere gekarameliseerde Spare-Ribs, malse Tournedos en diverse visgerechten. Ook vegetarische opties zijn beschikbaar. Het restaurant is gelegen aan de rand van het natuurgebied Aamsveen, waar je kunt genieten van wandelingen en fietstochten. Na een dag buiten kun je bij Bistro Hölterhof terecht voor een gezellige borrel en zelfgemaakte appeltaart. Ze bieden ook een heerlijke lunch aan met gerechten zoals uitsmijters, salades en wraps. Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften of vergaderingen is Bistro Hölterhof de ideale locatie. Ook is het mogelijk om in hun hotel te overnachten. Reserveringen kunnen gemaakt worden via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Bistro Hölterhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Hölterhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Hölterhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Hölterhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bistro Hölterhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Hölterhof

Bezoekers bekeken ook