Bistro en Wijnbar BRUUT

Bistro en Wijnbar BRUUT is een Restaurant gelegen aan Noorderhagen 42 in Enschede.

Meer informatie over Bistro en Wijnbar BRUUT in Enschede

Restaurant BRUUT in Enschede is een trendy en culinaire plek waar gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken. De gasten worden verrast door de ambiance, het bedienend personeel en de gerechten van de chefs in de keuken. De wijnbar op de eerste verdieping biedt meer dan 100 wijnen met elk een uniek verhaal. Hier kunnen gasten loungen met Franse kazen en charcuterie en genieten van een culinaire high wine of een borrel met collega's op het dakterras. De wijnbar en het dakterras kunnen ook worden gehuurd voor bruiloften, jubilea en andere gelegenheden. Bistro Bruut is het mooiste restaurant in het centrum van Enschede en biedt een heerlijke sfeer om van te genieten.

Wil je weten wat Bistro en Wijnbar BRUUT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro en Wijnbar BRUUT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro en Wijnbar BRUUT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro en Wijnbar BRUUT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bistro en Wijnbar BRUUT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro en Wijnbar BRUUT

Bezoekers bekeken ook