Bistro Dreams

Bistro Dreams is een Bistro gelegen aan Walstraat 5 in Enschede.

Meer informatie over Bistro Dreams in Enschede

Sinds 2015 is Bistro Dreams geopend en biedt gasten een uitgebreid diner en een hoog gewaardeerde high-wine. Het team van Bistro Dreams streeft ernaar om gasten een gevoel van thuis te geven en zet zich ook in voor maatschappelijke doeleinden. Op de menukaart staan nieuwe gerechten en voor speciale gelegenheden kan er contact worden opgenomen voor mogelijkheden. Volgens veel gasten biedt Bistro Dreams de beste high-wine in de stad, waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen en voorkeuren. De high-wine bestaat uit prosecco, brood, een welkomst-amuse en vier gangen met bijpassende wijnen. Voor €37,50 per persoon kan de high-wine worden gereserveerd. Daarnaast is er een spaarkaart waarmee bij een volle kaart een korting van €15,- kan worden verkregen. Klanten zijn enthousiast over de verrassende gerechten en uitstekende service van Bistro Dreams. Reserveringen kunnen worden gemaakt via het contactformulier op de website of telefonisch. Bistro Dreams is gevestigd aan de Walstraat 5 in Enschede en heeft aangepaste openingstijden op feestdagen.

Wil je weten wat Bistro Dreams verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Dreams of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Dreams? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Dreams het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bistro Dreams reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Dreams

Bezoekers bekeken ook