Bistro C'est Si Bon

Bistro C'est Si Bon is een Frans restaurant gelegen aan Noorderhagen 54A in Enschede.

Meer informatie over Bistro C'est Si Bon in Enschede

Bistro C'est Si Bon is een gezellige eetgelegenheid in Enschede, die al sinds 1981 bekend staat om zijn vriendelijke service en sfeervolle omgeving. Met invloeden uit de klassieke Franse keuken biedt de chef een menu met verfijnde gerechten, zoals slakken, tongetjes en tournedos. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en dieetwensen. Naast dineren in het restaurant, biedt Bistro C'est Si Bon ook een afhaalservice en catering voor evenementen. Reserveren kan telefonisch en de openingstijden variëren per dag. Het restaurant is gesloten op woensdag, maar staat de rest van de week klaar om gasten te ontvangen.

Wil je weten wat Bistro C'est Si Bon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro C'est Si Bon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro C'est Si Bon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro C'est Si Bon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bistro C'est Si Bon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro C’est Si Bon

Bezoekers bekeken ook