Bigi’s Place

Bigi’s Place is een Surinaams restaurant gelegen aan Veldhoflanden 14 in Enschede.

Meer informatie over Bigi’s Place in Enschede

Bij Bigi's Place in Enschede kun je genieten van authentieke Surinaamse gerechten. Het afhaalrestaurant is gestart met als doel om hun smaakvolle Surinaamse gerechten en lekkernijen met iedereen te delen. Op het menu vind je lunchgerechten, kleine Surinaamse lekkernijen en hoofdgerechten. Al het kip- en lamsvlees is 100% halal en apart bereid. De gerechten worden dagelijks vers bereid volgens traditionele recepten en met veel liefde en passie. Je kunt je bestelling plaatsen door langs te komen of te bellen. Bigi's Place is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Wil je weten wat Bigi’s Place verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bigi’s Place of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bigi’s Place? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bigi’s Place het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bigi’s Place reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bigi’s Place

Bezoekers bekeken ook