BigGym Enschede

BigGym Enschede is een Sportschool gelegen aan Schuttersveld 1-2 in Enschede.

Meer informatie over BigGym Enschede in Enschede

bigGym Enschede biedt een breed scala aan faciliteiten aan, waaronder cardio-apparatuur, krachttraining, groepslessen, bigcross, zonnebank, balie, massagestoel, calisthenics, een boksring en kleedkamers. Ze hebben verschillende lidmaatschapsopties, waaronder een onbeperkt lidmaatschap voor 2 personen, een onbeperkt lidmaatschap voor 1 persoon, daluren lidmaatschap voor 1 persoon en een flexibel lidmaatschap voor 1 persoon. Ze bieden ook een speciaal lidmaatschap voor kinderen van 5 tot 12 jaar en een dagpas voor €8.00. Voor meer informatie en om de biggym app te downloaden, kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat BigGym Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigGym Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigGym Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigGym Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar BigGym Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigGym Enschede

Bezoekers bekeken ook