BetterBe B.V.

BetterBe B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Auke Vleerstraat 140 E in Enschede.

Meer informatie over BetterBe B.V. in Enschede

De tekst beschrijft hoe BetterBe, een technologiepartner voor leasebedrijven, helpt bij het integreren van een volledig digitale omgeving in de automotive leasingsector. Er worden verschillende cases genoemd, zoals Volkswagen, LeasePlan en PSA Finance, waar klanten online volledig geconfigureerde leaseaanbiedingen kunnen krijgen en de perfecte auto kunnen zoeken en configureren. BetterBe biedt verschillende functies aan, zoals intuïtief zoeken naar auto's en mobiliteitsoplossingen, het configureren van auto's op basis van de wensen van klanten, real-time prijsberekening en aanpassing van offertes. Hun SaaS (Software as a Service) kan de ideale mobiliteitsoplossing van klanten binnen enkele seconden weergeven en zorgt voor een betere en snellere service, wat resulteert in een gemiddelde verkoopstijging van 20%. BetterBe is ook vermeld als een van de top 10 Automotive Technology Solution Providers in Europa in 2019. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met BetterBe om hun specifieke behoeften te bespreken.

Wil je weten wat BetterBe B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BetterBe B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BetterBe B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BetterBe B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar BetterBe B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BetterBe B.V.

Bezoekers bekeken ook