Better performance personal training

Better performance personal training is een Personal trainer gelegen aan Rigtersbleek-Aalten 4, B11 in Enschede.

Meer informatie over Better performance personal training in Enschede

Bij Better Performance kun je terecht voor persoonlijke training, duo-training, groepslessen, online coaching, voedingscoaching en trainingschema's. Ze bieden verschillende expertises aan, zoals conditionering, revalidatie, spieropbouw en vetverlies. De personal trainer, Brendan, begon zijn fitnessreis op jonge leeftijd en ontwikkelde zijn eigen trainingsmethoden door zelfstudie en cursussen. De werkwijze van Better Performance omvat kennismaking en intake, testen en meten, het maken van een plan, uitvoeren van het programma en het meten van resultaten. Ze hebben trots op maatwerk, 24/7 contact en positieve klantfeedback. Daarnaast worden succesverhalen van tevreden klanten gedeeld. Brendan heeft verschillende certificaten en cursussen behaald, waaronder Fitness Trainer A, Fitness Trainer B en de Henselmans PT Cursus.

Wil je weten wat Better performance personal training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Better performance personal training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Better performance personal training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Better performance personal training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Better performance personal training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Better performance personal training

Bezoekers bekeken ook