Bergsma Rijschool, rijles B en BE

Bergsma Rijschool, rijles B en BE is een Rijschool gelegen aan Lipperkerkstraat 454 in Enschede.

Meer informatie over Bergsma Rijschool, rijles B en BE in Enschede

Rijschool Bergsma in Enschede, Hengelo, Haaksbergen en Borne biedt rijlessen aan voor mensen die hun rijbewijs willen halen. Om te bepalen welke rijopleiding het beste bij je past, kun je gebruik maken van een gratis proefles. Tijdens deze les maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto en krijg je inzicht in je rijvaardigheden. Rijschool Bergsma is gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. Ze bieden ook rijlessen aan voor het rijden met een aanhangwagen waarbij het totale gewicht boven de 3500 kg uitkomt. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, variërend in prijs en aantal lessen. Dankzij het 2toDrive programma kun je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en mag je vanaf je 17e verjaardag rijexamen doen. Als je slaagt, mag je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een door jou gekozen coach rijden. Je hoeft dus niet te wachten tot je 18e om te beginnen met rijlessen.

Wil je weten wat Bergsma Rijschool, rijles B en BE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bergsma Rijschool, rijles B en BE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bergsma Rijschool, rijles B en BE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergsma Rijschool, rijles B en BE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bergsma Rijschool, rijles B en BE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bergsma Rijschool, rijles B en BE

Bezoekers bekeken ook