Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede

Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede is een Kampeerterrein gelegen aan Usselermarkeweg 251 in Enschede.

Meer informatie over Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede in Enschede

Welkom op Camping Bek'n Schop, een mooie SVR camping in Twente. De camping is gelegen in een bosrijke omgeving en staat bekend als een boerencamping. U kunt genieten van de rust van het Twentse platteland, maar toch dichtbij het centrum van Enschede zijn. De camping biedt 25 kampeerplaatsen verscholen tussen het groen. Er is voldoende speelgelegenheid voor kinderen en er zijn faciliteiten zoals een overdekte fietsenstalling, gratis wifi, douches zonder muntjes, en een toegankelijke toiletruimte voor gezinnen en mindervaliden. U kunt kamperen met uw eigen tent of caravan, of een caravan met luifel huren. Er zijn ook camperplaatsen beschikbaar, evenals een Bed en Breakfast, chalet en pipowagen voor meer comfort. De omgeving van de camping biedt prachtige fiets- en wandelroutes door het Twentse coulisselandschap, met natuur, kastelen, watermolens en authentieke Twentse dorpen. Op fietsafstand vindt u winkelcentra en het centrum van Enschede met veel winkel-, drink- en eetgelegenheden. U kunt een plaats op de camping reserveren door te bellen of een bericht te sturen.

Wil je weten wat Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bek'n Schop SVR Camping en b&b Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bek’n Schop SVR Camping en b&b Enschede

Bezoekers bekeken ook