Beautysalon Salon Velvet Enschede

Beautysalon Salon Velvet Enschede is een Schoonheidssalon gelegen aan De Heurne 27 in Enschede.

Meer informatie over Beautysalon Salon Velvet Enschede in Enschede

Beautysalon Enschede biedt een breed scala aan behandelingen aan, waaronder wimperbehandelingen, wenkbrauwbehandelingen, waxing, paraffinebehandeling, plasma lift, fillers, massages en gezichtsbehandelingen. Bij de wimperbehandelingen worden de wimpers professioneel verzorgd en kan er gekozen worden voor wimperextensions. Ook voor de wenkbrauwen zijn er diverse behandelingen mogelijk, zoals het verven en modelleren van de wenkbrauwen. Daarnaast worden er verschillende massages aangeboden om tot ontspanning te komen. De salon biedt ook de plasma lift behandeling aan, waarbij de huid strakker en jonger gemaakt kan worden zonder operatie. Fillers worden gebruikt om rimpels en lijntjes op te vullen voor een jeugdige uitstraling. Voor een complete gezichtsbehandeling ben je bij Beautysalon Enschede aan het juiste adres. De salon wordt gerund door Anja Boudewijn, Sanne Huberts en Wyomi Masela. Voor meer informatie over de behandelingen en het maken van een afspraak kun je contact opnemen via het vermelde adres, e-mailadres of telefoonnummer.

Wil je weten wat Beautysalon Salon Velvet Enschede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Salon Velvet Enschede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Salon Velvet Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Salon Velvet Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Beautysalon Salon Velvet Enschede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Salon Velvet Enschede

Bezoekers bekeken ook