Beauty & Wellness Bad Boekelo

Beauty & Wellness Bad Boekelo is een Schoonheidssalon gelegen aan Oude Deldenerweg 203 in Enschede.

Meer informatie over Beauty & Wellness Bad Boekelo in Enschede

Beauty & Wellness Bad Boekelo is een specialist op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en ontspanning in Enschede. Naast massages en saunabezoeken bieden ze ook een Cleopatra-behandeling aan, bestaande uit een lichaamspeeling, lichaamspakking en gezichtsmassage. Normaal kost deze behandeling €100.85, maar nu is het te boeken voor slechts €55. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur, met uitzondering van feestdagen waarop ze geen arrangementen aannemen. Je kunt contact opnemen met Beauty & Wellness Bad Boekelo via telefoonnummer 053 – 434 96 27 of via e-mail info@wellness-badboekelo.nl.

Wil je weten wat Beauty & Wellness Bad Boekelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Wellness Bad Boekelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Wellness Bad Boekelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Wellness Bad Boekelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Beauty & Wellness Bad Boekelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Wellness Bad Boekelo

Bezoekers bekeken ook