Beauty Corner

Beauty Corner is een Ontharing met laser gelegen aan Laaressingel 87 in Enschede.

Meer informatie over Beauty Corner in Enschede

Beauty Corner Enschede is al 29 jaar een bekende naam in Enschede. Ze zijn begonnen in 1993 aan de Tubantiasingel en zijn nu gevestigd aan de Laaressingel 87. Wat begon als hand- en voetverzorging, is inmiddels uitgegroeid tot een complete verzorging van top tot teen. Iedereen kan hier terecht, of het nu gaat om een anti-aging gezichtsbehandeling, nagelstyling, permanente make-up, ontharing of het kopen van een cadeautje. Alle behandelingen worden uitgevoerd met bekende merken zoals OPI, IT's Plasma en IT's Diodelaser, Nu Skin, Ecuri, Magnesium & Minerals, enzovoort. Voor meer informatie kun je verder lezen op hun website.

Wil je weten wat Beauty Corner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Corner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Beauty Corner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Corner

Bezoekers bekeken ook