Beauty By Gingers

Beauty By Gingers is een Schoonheidssalon gelegen aan Elferinksweg 13 in Enschede.

Meer informatie over Beauty By Gingers in Enschede

Beauty by Gingers heeft een aantal huisregels die gevolgd moeten worden. Het is de bedoeling dat cliënten alleen komen, maar als het nodig is, mag er één begeleider mee die in de wachtruimte moet wachten tijdens de behandeling. Betaling kan alleen contant of met pin. Het is alleen toegestaan om eten en drinken in de wachtruimte te nuttigen. Beauty by Gingers is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van eigendommen. Als je meer dan 15 minuten te laat komt, kan de behandeling alleen doorgaan na overleg. Als je een afspraak wilt afzeggen, moet je dit 24 uur van tevoren doen. Als je zonder afmelding een nieuwe afspraak wilt maken, moet je een aanbetaling van 50% doen. Tot slot is het belangrijk dat iedereen elkaar met respect behandelt.

Wil je weten wat Beauty By Gingers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty By Gingers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty By Gingers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty By Gingers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Beauty By Gingers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty By Gingers

Bezoekers bekeken ook