BauWatch Technology Group

BauWatch Technology Group is een Leverancier van beveiligingssystemen gelegen aan Hengelosestraat 549 in Enschede.

Meer informatie over BauWatch Technology Group in Enschede

Wij bieden oplossingen op het gebied van tijdelijke beveiliging, veiligheid en compliance. Onze oplossingen omvatten onder andere tijdelijke beveiliging van terreinen, het creëren van een veilige werkomgeving voor arbeidskrachten en het voldoen aan wet- en regelgeving. We hebben verschillende producten, zoals BauWatch GreenLight voor optimale beveiliging met effectieve cameradetectie, BauWatch CheckPoint voor eenvoudige registratie van arbeidskrachten en Bouwplaats Check-in voor eenvoudige naleving. Onze klanten zijn tevreden, zoals Dennis Spieker en Gerrit Bruinink. Op onze blogs delen we inspiratie en informatie over onderwerpen zoals diefstal op bouwplaatsen en zonneparken die doelwit zijn van criminelen. Wij nemen werk uit handen en bieden beveiliging, veiligheid en compliance onder één dak. We bieden snelle service, alle technologie is in eigen huis ontwikkeld en we hebben 24/7 controle vanuit onze eigen meldkamer en Politie Live View. We hebben ook verschillende certificeringen voor optimale zekerheidsgarantie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Onze locaties zijn in Apeldoorn, Alphen aan den Rijn, Assen en Enschede.

Wil je weten wat BauWatch Technology Group verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BauWatch Technology Group of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BauWatch Technology Group? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BauWatch Technology Group het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar BauWatch Technology Group reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BauWatch Technology Group

Bezoekers bekeken ook