Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7

Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7 is een Sportschool gelegen aan Wesselerbrinklaan 100, 102 in Enschede.

Meer informatie over Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7 in Enschede

Basic-Fit is een sportschool in Enschede met verschillende lidmaatschappen. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je trainen in de club of thuis met Virtuele Groepslessen en heb je toegang tot de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen en krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en een €20 NXT Level voucher. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike bij jou thuis, inclusief exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Je kunt ook je lidmaatschap aanpassen met extra's om je workouts nog beter te maken.

Wil je weten wat Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Enschede Wesselerbrinklaan 24/7

Bezoekers bekeken ook