Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7

Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7 is een Sportschool gelegen aan Oosterstraat 1 in Enschede.

Meer informatie over Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7 in Enschede

Basic-Fit biedt verschillende lidmaatschappen aan om fit te worden op jouw eigen manier. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de club als thuis trainen met de Virtuele Groepslessen. Daarnaast biedt de Basic-Fit App meer dan 1000 workouts en ontvang je een gratis sporttas. Als je kiest voor het premium lidmaatschap, krijg je toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen, krijg je 50% korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher van €20. Ook kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt daarnaast een topkwaliteit Smart Bike bij jou thuis voor een jaar en een exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Verder zijn er verschillende faciliteiten en services beschikbaar in de sportschool, zoals Personal Training, 24/7 openingstijden, Live Groepslessen en Yanga Sportswater. Je kunt ook gebruik maken van fysiotherapie. Kortom, Basic-Fit biedt alles wat je nodig hebt om fit te worden en te blijven.

Wil je weten wat Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Enschede Oosterstraat 24/7

Bezoekers bekeken ook