Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7

Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7 is een Sportschool gelegen aan J J Van Deinselaan 10 in Enschede.

Meer informatie over Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7 in Enschede

Basic-Fit is een sportschool in Enschede met verschillende lidmaatschappen om fit te worden op jouw eigen manier. Er zijn drie opties: comfort, premium en all-in. Met het comfort lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen en de Basic-Fit App. Het premium lidmaatschap geeft toegang tot alle clubs in Europa en biedt extra voordelen zoals het meenemen van een gast en 50% korting op Yanga Sports Water. Het all-in lidmaatschap is inclusief een Smart Bike voor thuis en een exclusieve Basic-Fit Home App met fiets workouts. Daarnaast biedt de sportschool ook services zoals fysiotherapie, Yanga Sportswater en personal training. Er zijn verschillende trainers beschikbaar, waaronder Pim Mulder, Noortje Voorhuis en Niels Klaassen. Je kunt ook je lidmaatschap aanpassen met extra add-ons. Als je geïnteresseerd bent, kun je meer informatie vinden op de website van Basic-Fit.

Wil je weten wat Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Enschede J J van Deinselaan 24/7

Bezoekers bekeken ook