Basic-Fit Enschede Colosseum

Basic-Fit Enschede Colosseum is een Sportschool gelegen aan Colosseum 86 in Enschede.

Meer informatie over Basic-Fit Enschede Colosseum in Enschede

Basic-Fit is een sportschool in Enschede waar je lidmaatschappen kunt afsluiten om fit te worden op jouw eigen manier. Er zijn verschillende lidmaatschappen beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen en doelen. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met Virtuele Groepslessen. Daarnaast biedt Basic-Fit een app met meer dan 1000 workouts en kun je een gratis Basic-Fit Sporttas krijgen. Er is ook een premium lidmaatschap beschikbaar, waarmee je toegang hebt tot alle clubs in Europa, iemand kunt meenemen om samen te trainen en gebruik kunt maken van andere voordelen zoals korting op Yanga Sports Water. Het all-in lidmaatschap biedt daarnaast ook een Smart Bike voor thuis en een exclusieve Basic-Fit Home App met fiets workouts. Bij Basic-Fit kun je ook gebruik maken van verschillende faciliteiten en diensten, zoals virtuele workouts, fysiotherapie en personal training. Er zijn ook personal trainers beschikbaar, zoals Carla Vermaesen en Danee de la Motte. Kortom, Basic-Fit biedt veel mogelijkheden om fit te worden en te trainen op een manier die bij jou past.

Wil je weten wat Basic-Fit Enschede Colosseum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Enschede Colosseum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Enschede Colosseum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Enschede Colosseum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Basic-Fit Enschede Colosseum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Enschede Colosseum

Bezoekers bekeken ook