Bas Wortel Personal Training

Bas Wortel Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Voortsweg 204 in Enschede.

Meer informatie over Bas Wortel Personal Training in Enschede

Fitter & Sterker! Onze Personal Trainers doen er alles aan om samen uw beoogde doelstellingen te realiseren. Met realistische doelstellingen en een op maat gemaakt trainingsprogramma blijft u gemotiveerd. Jezelf doelen stellen en hier samen met een plan naartoe werken. Mijn aanpassingsvermogen en open mindset zorgen voor ruimte in de agenda om te trainen. Professioneel, dienstbaar, onafhankelijk, betrouwbaar en zorgvuldig werkzaam. Sporten en een gezonde levensstijl. U begint vol goede moed, maar volhouden is vaak lastig. Personal Training is dé manier waarop u net dat beetje extra geeft. Snel afvallen, conditie opbouwen en gezonder eten? U houdt het gemakkelijker vol met Personal Training van Bas Wortel Personal Training. De trainers beschikken beiden over veel expertise en ervaring. U krijgt een trainingsschema op maat. Passend bij jouw wensen en doelstellingen. Personal training met resultaat. Mijn aandacht en toewijding helpen u bij het realiseren van haalbare doelen. Optimaliseer uw eetgewoonte met een voedingsadvies op maat. Beweeg meer en vaker met intensiteit. Optimaliseer uw herstel. Dit is van grote waarde voor het eindresultaat. De laatste twaalf maanden heb ik de personal training van Bas mogen ervaren als een prettige, deskundige training die mij paste.

Wil je weten wat Bas Wortel Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bas Wortel Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bas Wortel Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bas Wortel Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Bas Wortel Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bas Wortel Personal Training

Bezoekers bekeken ook