Barberry's

Barberry's is een Kapper gelegen aan Zuiderhagen 27 in Enschede.

Meer informatie over Barberry's in Enschede

Bij Barberry's kapsalon draait alles om je goed voelen en zelfvertrouwen uitstralen. Stephan en Bartel hebben de salon opgericht in 2000 en hechten veel waarde aan kwaliteit, vakkennis en passie voor uiterlijke verzorging. Ze werken met Sebastian, een merk dat haarstylisten en stijlliefhebbers voorziet van nieuwe producten en technieken. Voor de ultieme haarverzorging bieden ze Olaplex aan, een technologische doorbraak in de cosmetische industrie. Ook gebruiken ze de kleuren van Wella voor prachtige kleurresultaten. Het team bestaat uit Bartel en Stephan, die altijd bereikbaar zijn via telefoon voor het maken van een afspraak. Je vindt Barberry's in Enschede, Nederland.

Wil je weten wat Barberry's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barberry's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barberry's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barberry's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Barberry's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barberry’s

Bezoekers bekeken ook