Balleterie

Balleterie is een Danswinkel gelegen aan Zuiderspoorstraat 7 in Enschede.

Meer informatie over Balleterie in Enschede

In de webshop van Balleterie kun je terecht voor een uitgebreide collectie danskleding voor kinderen, dames en heren. Voor de Kids categorie is er een speciale collectie Balleterie danskleding, zoals balletkleding en jazzkleding. De damescollectie biedt een breed scala aan danskleding, waaronder balletkleding. Ook voor heren en jongens is er danskleding beschikbaar, zoals balletpakken, unitards en dance belts. Daarnaast kun je bij Balleterie ook terecht voor dansschoenen voor alle soorten voeten. Voor accessoires kun je hier terecht voor originele cadeaus of dansaccessoires. Je kunt ook de route naar de winkel bepalen door je adres of postcode in te vullen. Voor vragen kun je contact opnemen via het contactformulier of via Facebook en Twitter. Daarnaast kun je je emailadres invullen om kortingscodes, nieuws, speciale acties en aanbiedingen te ontvangen. Voor meer informatie kun je terecht bij de klantenservice en in je eigen account.

Wil je weten wat Balleterie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balleterie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balleterie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balleterie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar Balleterie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balleterie

Bezoekers bekeken ook