B. van der Sluis

B. van der Sluis is een Rijschool gelegen aan Brinkstraat 317 in Enschede.

Meer informatie over B. van der Sluis in Enschede

Deze autorijschool is al sinds 1980 actief en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 06049310 in Enschede. Ze hebben een registratienummer bij het C.B.R. in Arnhem/Rijswijk ZH met nummer 25-1931W1. Daarnaast zijn ze bevoegd volgens de Wet rijonderricht Motorrijtuigen met bevoegdheidsnummer 256685 en zijn ze geregistreerd bij het innovam Branchekwalificatie-instituut. Ze zijn ook lid van het V.R.B. en hebben een bankrekening bij de ING met rekeningnummer NL45INGB 0002071712 op naam van B van der Sluis. Het copyright van deze autorijschool is geldig tot 2023.

Wil je weten wat B. van der Sluis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B. van der Sluis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B. van der Sluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B. van der Sluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Enschede. Opzoek naar B. van der Sluis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B. van der Sluis

Bezoekers bekeken ook